اولین بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

اولین بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیمارستان کودکان مفید افتتاح گردید

مادر معنای فداکاریست.

���� مادرانی که برای آرامش فرزندان خود، از تمام وجودشان میگذرند. مادری که ۹ ماه ،جنین کوچکش را در وجودش حمل کرده و نه تنها ویتامین ها و کلسیم های بدنش ،بلکه تمام زندگی اش را با او تقسیم میکند. مادری که از شیره ی جان خود به کودکش غذا میدهد و با قطره قطره ی اشک هایش گریه کرده و با کوچک ترین لبخندش میخندد.

اکثر ما از اهمیت اهدای خون شنیده ایم خون ما میتواند حیات بخش زندگی انسان ها باشد. اما زمان آن رسیده که از اهدای شیر بگوییم بانک شیر مکانیست که در آن مادرانی که  چکاب های کامل سلامتی جسمانی و اخلاقی را گذرانده اند و نوزادشان در سلامت و وزن ایده آل قرار دارد به صورت داوطلبانه، شیر خود را در ظرف های مخصوص گیاهی میدوشند و بیمارستان؛ سرویس خود را با کلمن های مخصوص یخ به درب منزل آنها فرستاده و شیر را تحویل گرفته و به بیمارستان میرساند. سپس شیر هر مادر به صورت جداگانه بررسی و در صورت نبودن مشکل، شیر سه یا پنج مادر باهم مخلوط و مجددا بررسی و پاستوریزه شده و طی مراحل کاملا تخصصی آماده مصرف دیگر نوزادان میشود.

اولویت مصرف شیر برای نوزادانی است که از نعمت مادر محرومند یا وزن بسیار کمی دارند و یا در بیمارستان کودکان مفید بستری هستند و همچنین نوزادانی که دچار بیماری هایی هستند که شیره ی حیات مادر میتواند بهبود بخششان باشد.

مادری که با تمام سختی های شیردهی به فرزند خود،وقت میگذارد تا برای بچه های بی بهره از این نعمت، شیره ی وجود خود را آماده کند. او نه فقط مادر فرزند خود، که مادر یک ایران است

"اهدای خون اهدای زندگی اهدای شیر احیای محبت مادری"����

در صورت تمایل به مشارکت با بانک شیر بیمارستان کودکان مفید با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید.

{author_name}
عکس نویسنده :