معرفی بخش تصویربرداری

رئیس بخش: خانم دکتر میترا خلیلی
جانشین رئیس بخش تصویربرداری: خانم دکتر زهرا قمی
سوپروایزر واحد تصویربرداری: آقای سعید تدینی
موقعیت فیزیکی: ساختمان اصلی،زیرزمین
تلفن داخلی منشی رادیولوژی: 1276
تلفن داخلی منشی سونوگرافی: 1277
تلفن داخلی منشی سی تی اسکن: 1280
تلفن داخلی ام آر آی: 1280
 
واحدهای رادیولوژی، سی تی اسکن و سونوگرافی در شیفت شب نیز در موارد اورژانس فعال می باشند. سونوگرافی و همچنین گزارش عکس های ساده و سی تی اسکن موارد اورژانس در شیفت شب توسط رزیدنتهای کشیک رادیولوژی انجام می شود و در صورت نیاز با اتند آنکال جهت گزارش تماس گرفته می شود.
فعالیت های تخصصی در سی تی اسکن شامل انجام سی تی اسکن های روتین ، با و بدون تزریق و تخصصی از قبیل سی تی آنژیو گرافی آئورت توراسیک و شکمی ، عروق کلیه و ریه، سی تی برونکوسکوپی، بازسازی های سه بعدی جهت بررسی سوچورهای جمجمه  می باشد. انجام سی تی اسکن در کودکان خردسال فاقد همکاری با بیهوشی می باشد.
عکسهای رنگی(فلوروسکوپی) اختصاصی اطفال شامل IVP ، VCUG ، یورتروگرافی ،باریو سوالو ، میل ترانزیت روده باریک ، باریم انما ، دیستال کولوگرام  و فیستولوگرافی می باشد.
در این مجموعه  عکس های رنگی با حداقل زمان از نظر نوبت دهی انجام می شود.
سونوگرافی های تخصصی اطفال شامل: مغز، هیپ (برای دررفتگی) بررسی ریفلاکس گوارشی، بررسی استنوزپیلور، سونوگرافی های نسج نرم شکم و لگن اطفال ،بررسی سونو گرافی داپلر و سونوگرافی های بزرگسالان و تشخیص حاملگی را شامل می شود.
کلینیک ویژه سونوگرافی سه روز در هفته ( یکشنبه ، دوشنبه ، سه شنبه) که توسط متخصص رادیولوژی انجام می شود فعال است. ریپورت سونوگرافی انجام شده طی همان روز به بیمار تحویل می گردد .فعالیت کلینیک ویژه از ساعت 2 لغایت 18 و بیماران با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری برای همان روز یا نهایتاً روز بعد پذیرش می گردند.
در زمینه آموزش تخصصی رزیدنتهای رادیولوژی برنامه مدون در طی دوره رادیولوژی اطفال به مدت 3 ماه در این مرکز وجود دارد.
رزیدنتها با هیئت علمی مربوطه در زمینه آموزش سونوگرافی اطفال رادیولوژی های تخصصی و سی تی اسکن بیماریهای اطفال آشنا می شوند.
یک روز در هفته ژورنال کلاب در بخش توسط رزیدنتها و هیئت علمی بخش برگزار می شود .دسترسی بخشها به سیستم اینترنت
 ON LINE امکان بررسی مقالات تحقیقاتی را در بخش افزایش داده است طی دوره رزیدنتی آموزش تهیه Power point آموزشی و search مقالات با رزیدنتها مورد بحث قرار می گیرد.
بخش رادیولوژی دارای بایگانی تصویری بسیار غنی از انواع بیماریهای شایع و ناشایع کودکان در ایران است که عمده این فایلها دارای تشخیص های پاتولوژیک قطعی است که به همت اساتید بزرگوار این بخش که به افتخار بازنشستگی نایل شده اند ایجاد شده است در حال حاضر اقدام به دیجیتال کردن قسمتی از فایل مذکور شده است
 دپارتمان رادیولوژی حضور موثر در جلسات مورنینگ بیمارستان ، جلسات مورتالیتی ،  جلسات تومور بورد و جلسات مشترک بین گروه اطفال و رادیولوژی و همچنین کلاسهای آموزشی رزیدنتهای اطفال و برگزاری امتحانات OSCE انترنها و رزیدنتهای بخش اطفال دارد.
بخش رادیولوژی در طرحهای تحقیقاتی مشارکت فعال دارد.
کلیه سی تی اسکن ها عکس های ساده رادیولوژی و فلورسکوپی با حضور هیئت علمی گزارش می شود
تجهیزات واحد تصویر برداری شامل یک دستگاه سی تی اسکن اسپیرال 16 اسلایس بوده و در رادیولوژی دارای یک دستگاه Dr و دو دستگاه فلوروسکوپی و چهار دستگاه پرتابل رادیولوژی و  سه دستگاه سونوگرافی دارای داپلر می باشد که یک عدد آنها پرتابل است. دو دستگاه سونوگرافی مجهز به سه پروب عمقی، سطحی و سکتور (جهت سونوگرافی تخصصی مغز نوزاد) بوده و دستگاه پرتابل نیز دارای دو پروب عمقی و سطحی است.
اهم فعالیت و شرح وظایف کارشناسان رادیولوژی عبارت است : از طرح ریزی و انجام برنامه های آموزشی و تحقیقاتی با همکاری و نظارت اتندینگ به منظور انتخاب روش های مناسب برای کار با پرتوهای یونساز، دادن دستورات لازم به بیماران و همراهان به منظور سی تی اسکن ها و رادیولوژی ها با حداقل اشعه تابشی به بیماران و همراهان ،شناسایی کامل بیمار قبل از انجام آزمون چک کردن دستگاهها و لوازم و وسایل مورد نیاز خصوصاً ترالی کد، اکسیژن ، پالس اکسی متر برای بیمارانی که بیهوشی می گیرند گزارش دادن خرابی و مشکلات بخش به مسئول مافوق.

 

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب