تغذیه و سلف سرویس
موقعیت فیزیکی: ساختمان اداری و کلینیکی،طبقه اول
تلفن داخلی واحد تغذیه : 1265

مسئول واحد: خانم م.عزیزی

کارشناسان واحد تغذیه و کارشناسان ثبت نام شیرهای رژیمی و متابولیک و PKU: خانم بهشتی - خانم مرادی - خانم زین الدینی
تلفن داخلی آشپزخانه: 1245
مسئول سلف سرویس: آقای درویشی
ارائه وعده غذایی در سلف سرویس صرفاً جهت کارکنان و دانشجویان بیمارستان با ارائه کارت شناسائی (از طریق دستگاه) انجام می شود.
ارائه وعده غذایی از سلف سرویس جهت همراه بیمار ، از طریق تهیه فیش غذا و پرداخت هزینه انجام می شود.

 

 

فعالیت های مهم واحد
آموزش تغذیه و رژیم درمانی بالینی اطفال به دانشجویی پزشکی
همکاری با پزشکان برای انجام کارهای تحقیقاتی که در ارتباط با رژیم درمانی باشد کارهای انجام شده تجویز و تدریس رژیم های
(کتوژنتیک – ATKNIS – چاقی اگزوژن اطفال ) و انجام رژیم های خاص و نادر ژنتیکی و متابولیکی ( مانند PKU .MSUD – ارگانیک اسیدیته – آمونیاک بالا – اختلال سیکل اوره – تیروزینمی و دیابت و ...)
پذیرش بیماران سرپایی برای انجام تغذیه و رژیم ( در کلینیک تغذیه ) و 6 روز در هفته
پذیرش مادران شیرده جهت انجام مشاوره شیردهی در کلینیک شیرمادر
انجام برگه های مشاوره بیماران بستری که از طرف پزشکان داده می شود ( نوشتن رژیم – اجرا رژیم – آموزش رژیم – Follow up )
تهیه برگه یا جزوه یا جزوه های رژیم درمانی در بیماری های مختلف برای آموزش بهتر به والدین بیماران مسئولیت بخش تغذیه به بیمارستان ( قسمت اجرایی )
کنترل ورود مواد غذایی به انبار غذایی ( علامت استاندارد – تاریخ مصرف – شماره ثبت کیفیت مواد ) و کنترل پخت غذا ( بطوریکه ارزش غذایی مواد حفظ شود )و کنترل توزیع غذا به بیماران و پرسنل که بهداشتی وبه اندازه باشد .
نظارت بر بهداشت فردی کارکنان بخش تغذیه و بهداشت در حین کار
تهیه برنامه های غذایی فصلی هفتگی و روزانه برای صبحانه – میان وعده ها – نهار و شام در گروه های مختلف بیماران و پرسنل
انجام کلیه امور آشپزخانه ( تعویض – خرید – انتخاب – پیگیری)
همکاری با کارپردازی برای تهیه مواد غذایی که با کیفیت و قیمت مناسب از شرکت های مختلف
آموزش به توزیع کنندگان غذا – پیمانکاران در بخش ها و سلف سرویس
ارزیابی وضیعیت آنتروپومتری و تغذیه ای در بیماران بستری

 

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب