بازديد دكتر زالي از بيمارستان كودكان مفيد
دكتر زالي: كيفيت خدمات درمانی كودكان مفيد در سطح كشور مثال زدني است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر علیرضا زالی صبح روز دوشنبه، در بازدید از مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مفید رضایتمندی بیماران، حضور منظم اعضای هیئت علمی در بیمارستان و وضعیت مطلوب در هنگام بازدید سرزده از این بیمارستان را نشان دهنده توفیق تیم مدیریتی بیمارستان مفید دانست.
وی کمبود فضای فیزیکی را یکی از چالش های این بیمارستان دانست و گفت: بیمارستان مفید به حداکثر ظرفیت ساختاری خود رسیده و همچنین در حال پیشرفت است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استفاده بهینه از ظرفیت خیرین را در این بیمارستان هم در امور جاری و هم در امور عمرانی بسیار مطلوب عنوان کرد.
وی با اشاره به سختی کار پرستارانی که از کودکان، به ویژه نوزادان پرستاری می کنند، خواستار حمایت ویژه از آنان شد.
دکتر شریف ترکمن نژاد مدیر بیمارستان مفید در جلسه ای که با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و دکتر شمس الله نوری پور در بیمارستان برگزار شد، حفظ کرامت انسانی بیماران، کارکنان، پزشکان و پرستاران و همچنین ارایه خدمات جامع به بیماران را از مهمترین سیاست های مدیریتی این بیمارستان عنوان کرد.
وی با اشاره به مرجعیت این بیمارستان در کشور در حوزه کودکان، توجه به گروه های آسیب پذیر و همچنین توجه به کیفیت خدمات ارایه شده را را از دیگر سیاست های این بیمارستان دانست.
دکتر ترکمن نژاد با اشاره به کاهش مرگ و میر در بیماران تاکید کرد: بیمارستان مفید روند رو به رشد دارد و کیفیت ارایه خدمات در آن همواره رو بهبود است.
وی با بیان اینکه شاخص های درمانی و بالینی بیمارستان ارتقا یافته است، گفت: رضایتمندی بیماران و همراهان نیز بنابر گزارش های مرکز افکارسنجی روابط عمومی دانشگاه افزایش یافته است.
ایجاد آرامش روانی و امنیت بین کارکنان، تراز مثبت مالی، ارتقای شاخص های آموزشی، پژوهشی و پرستاری، بهبود استاندارهای زیرساخت و تاسیسات بیمارستان و تامین تجهیزات مورد نیاز از دیگر نکات مثبت مطرح شده توسط دکتر ترکمن نژاد بود.
وی در ادامه به نقش خیرین در آماده سازی مرکز جامع تصویربرداری، بازسازی بخش نفرولوژی و همودیالیز، ساخت و تجهیز بخش فیزیوتراپی اشاره کرد.
مدیر بیمارستان به راه اندازی ژنراتور برق، تعویض کپسول های آتش نشانی، دو برابر شدن ظرفیت پست برق نسبت به گذشته و بازسازی آشپزخانه و همچنین خرید تجهیزات آی سی یو، لاپاراسکوپ، یو پی اس، دستگاه کرانیوتوم با کمک خیرین اشاره کرد و به بیان تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز بیمارستان پرداخت.
دکتر ترکمن نژاد راه اندازی سامانه تغذیه پرسنل را در کاهش مصرف غذای بیمارستان بسیار موثر عنوان کرد.
وی در ادامه به اصلاح فرایند مکاتبات اداری و انبارداری و کدگذاری کمک های خیرین در HISاشاره کرده و گفت: در این بیمارستان حدود ۳۶ سامانه زیر نظر معاونت درمان وجود دارد که به طور کامل با حضور یک سوپروایزر روزانه در حال تکمیل است که یکی از عوامل بازگشت درآمدهای بیمارستان است.
دکتر ترکمن نژاد ادامه داد: تامین لبنیات بیمارستان به شکل مستمر، مواد شوینده، مواد غذایی همراه سرا با ظرفیت ۴۰ نفر از دیگر فعالیت های خیرین در این بیمارستان است.
وی کمبود پرسنل، سختی کار و نیاز به اختصاص بودجه آموزشی در این بیمارستان را از مهمترین چالش های این مرکز عنوان کرد.
مدیر بیمارستان مفید در ادامه عملکرد حراست را در این بیمارستان بسیار مطلوب توصیف کرد.
دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در ادامه به بیان ظرفیت ها و چالش های موجود برای توسعه این بیمارستان پرداخت.